07.10.

Hommik vaba. Tahtsin kaua magada, aga 9:42 vaatasin kella ja rääkisin nats Jessicaga juttu, kes ütles, et väljas hästi ilus - päike paistab, järve kohal on udu ja puud härmas. Kahjuks ilus=külm ehk siis meil mõned päevad siin hommikuti miinused olnud. Jube külm. Õnneks jäin veel kaheks tunniks tuttu ja pealelõunal hakkasin koristama. Laenasin Nellilt tolmuimeja ja koristasin peaaegu terve korteri ära. Siin pole vähemalt aasta aega nii puhas põrand olnud. Enda toast võtsin veel tolmu ja tegin laua korda. Siis läksime sööma ja trenni.

PALL (2h)
Hästi rahulikus tempos trenn. Peamiselt serv ja vastuvõtt. Esimene harjutus meeldis mulle kõige rohkem: oled ühe peal ja siis Teemu lööb/hanitab pingi pealt teiselt poolt võrku kahe pealt sulle ja pead kaitses mängima. Löögid hästi kõvad, aga samas täpsed nii, et mõnus mängida, aga vahepeal lendasid ikka teisele poole võrku. Muidu tuli isegi päris hästi välja. Lõin alguses planeerivat servi ja pärast hüppelt. Alguses planner super, aga vahepeal servijaid niipalju, et keskendumine läheb ära ja hakkavad tulema vead. Jõuserv ebastabiilne: palju vigu, aga kui üle läheb, siis on hea serv. Eks üritan trennides mõlemat harjutada. 10-15 minutit olin vastuvõtja ka. Viie pealt ei tulnud nii hästi, aga kuue pealt täitsa tipp-topp, usun, et sinna 50% kanti.


Peale trenni läksime Nelliga poodi, et teha valmis üks šokolaadi-banaani kook. Kuna Nelli ei olnud jõudnud veel süüa ja koristada, siis leppisime kokku, et mina teen koogi ja tema mingisuguse kohupiimakreemitaolise asja. Ma pole eriti kindel endas mingite uute asjade katsetamisel, aga see kook tuli küll super! Pidi lihtsalt nats kauem ahjus olema kui retseptis kirjas. Ma isegi ei kõrvetanud ära ahjus. Lihtne teha nii, et usun, et see ei jää viimaseks korraks :) Tunnikese vaatasime Usain Boldist filmi kah ja siis tulin koju tuttu, sest väga unine oli olla.

Comments