26.09.

PALL (1h)
Kerge hommikune trenn. Lihtne soojendus, paarides kiired visked-löögid, kolme ala sees venelane ja siis serv ja vastuvõtt. Täna oli nii serv kui ka vastuvõtt päris hea, aga ikkagi kõigub. Võisin lüüa 3 ülihead servi ja siis otsa teha kolm viga. Kuna jõuserv pole veel nii kindlalt käes, siis täna löön mängus planeerivat.

Väike koosolek oli Teemu ja Joonaga ning küsisid muljeid eilsest mängust ja mida saaksin paremini teha. Ütlesin, et peaaegu kõike suudan paremini, sest närv varjutas küllalt palju mu oskusi. Nad nõustusid ja ütlesid, et ma ei tohiks muretseda niipalju oma vigade pärast, vaid lihtsalt nautima võrkpalli. Kui olin juba uksest väljas, siis ütles Teemu, et alustan täna samal positsioonil, mis eile ehk siis diago. :)

Live-score: http://lml-web.azurewebsites.net/LiveScore.aspx?ID=4


WoVo - LiigaPloki 3:1 (1h 45min)
Läksin tänasele mängule palju parema tundega kui eilsele. Soojendus polnud kõige parem, aga sellest ennast morjendada ei lasnud. Esimene geim algas hästi, mängisime julgelt ja enesekindlalt ning küllaltki võrdselt vastasega, v.a servivead. Neid oli meil esimeses geimis 7, vahepeal kolm tükki järjest. Juhtisime veel 21:19, aga peale seda ei suutnud me enam oma rünnakuid realiseerida ning kaitses hanitusi üles mängida + kaks vastuvõtuviga ning kaotasime 23:25. Pettumus oli küllaltki suur, sest eile juba saime ühe küllaltki valusa kaotuse ning täna läksime kõik võidu järele! Kolmas geim kujunes ka tasavägiseks punkt-punkti mänguks, vastane lõi palju keskelt. Geimi keskel juhtisime, aga taaskord tuli sisse väike mõõnaperiood nagu eile, kus vastane aina võttis ja võttis punkte ning me ei saanud sellest seisust üle. Riskisin ja küsisin ühe peale tõstet. Õnneks lõin näppudest ära ja saime raskest seisust üle. Geimi lõpus lasime natukene jälle rihma lõdvaks ning viimased paar punkti tulid üliraskelt. Vastane tuli järjest lähemale ja lähemale. Kuna keegi palli maha ei löönud, siis mõtlesin, et kui tahad, et miskit tehtud saaks, siis pead selle ise ära tegema. Heidi oli ka nats segaduses, et kuhu tõsta, sest keegi punkti teha ei suutnud nii et seisul 24:21 ütlesin, et tõsta ühe peale. Super tõste, aga libero oli 6-7 meetri peal kaitses niiet hanitasin selle nelja peale maha ja esimene geimivõit oligi käes! Palju vabam ja mõnusam oli mängida, kui eile. Närvi peaaegu et ei olnudki. Pika pausi ajal rõhutas Teemu, et mängiksime oma mängu edasi ning ei mõtleks liialt palju üle. Mäletan, et alutasin kolmandat geimi ühe lolli lihtsa hanitusega. Pärast 15minutilist pausi nats raske mängu 100% kohe tagasi tulla. Õnneks raskete kaitsepallide mängimine tõi mängu tagasi. Sain ühe superhea löögi ühe pealt ka. Geimi lõpp kujunes taas tasavägiseks, aga esimest korda nägin, kuidas meie võistkond tõeliselt võitles! Pikad pallivahetused õnnestus meil võita. Ise olin ka julge ning lõin rasketel hetkedel kahe pealt kaks palli maha. 25:23. Kuna mitte keegi ei tahtnud seda viiendat geimi mängida, siis tuli neljandas kõik välja panna. Olime veel 16:13 ees. Geimi lõpupoole löödi kaks korda minu kätest välja auti pall ja kuulsin, kui Teemu mu selja taga karjus kõvasti "kurat". Ma hakkasin täiega pabistama, sest ta üldiselt ikka VÄGA rahulik mees. Tegin peale seda kohe kaks lolli viga otsa ja ta võttis mu välja. Vabandas, ütles, et kõik hästi ja et ma maha rahuneks. Kui vaja, siis lähen eesliini mängima uuesti. Ma tundsin ennast nii halvasti, et ühe väikse asja pärast nii endast välja läksin. Õnneks Jossu, kes läks minu asemel servima, lõi kaks ässa ning võitsime 25:20 ja kogu mängu 3:1. Võita on ikka tore! :) Peale mängu käisime söömas, kõigil oli hea tuju ning siis lühike koosolek veel bussis ja siis umbes kella kolme paiku öösel jõudsime tagasi Rovaniemi. Pühapäev ja esmaspäev vabad ning juba pühapäeval esimene kodumäng! :)

Statistika: http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=169&ID=4&CID=3&PID=6&type=LegList      (sain kaks blokki tegelt :D)

Võistkondade ja kohtunike tutvustus: https://www.youtube.com/watch?v=vy7_lksxRDM

Uudis: http://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/pieksamaki-ja-wovo-rovaniemi-lauantain-voittajia.html

Comments