26.08.

ÜKE (1h 45min)
Soojenduseks võimlejate alal erinevad harjutused. See oli selline hästi mõnus suur pehme matt kus jooksime mitut erinevat pidi, põlvetõsted, sääretõsted, hundirattad, kukerpallid, konnahüpped jms. Päris intensiivne ja raske oli, higi ikka voolas korralikult. Crossfiti saalis tegime seina ääres käte peal seisu. See oli nii jube, ma kiljusin vahepeal. :D Õnneks areng oli märgatav ja sain oma kerged kätekõverdused tehtud. Endiselt veel treenerid ei taha et selga väga koormaksin niiet tegin kettaga väljaasteid pingile, kätele harjutusi kerge kettaga, topispalli,sääri ja paar lihtsamat harjutust veel. Lõpus rullisin mingi 15minti. 


Käisime täna uues kohas söömas. Muidu sõime siin samas kompleksis aga WoVo sai mingi kesklinna söögikohaga hea diili niiet edaspidi käime seal. Ma pidin autoga sinna sõitma, sest ameeriklased pole veel manuaaliga harjunud. Päris mõnna vahelduseks autoga ringi vurada. Koht oli väga tore, suur valik ja maitses kah hästi. Käisin massaažis ja õnneks miskit hullu seljaga ikka pole. Esmaspäev igaks juhuks füsio juurde ka.


PALL (1h 50min)
Selg massaažist hell ja hüpata väga ei tohtinud. Mängisime venelast, saime mõlemad geimid pähe. Paarides soojendus. Kuna Nelli oli koolis, siis tegin Jossuga sooja. Umbes tunnike servi ja vastuvõttu. Serv oli enam-vähem, vastuvõtt lihtsalt J U B E. Eriti ühe peal olles. Kerged pallid saan ilusti kätte, aga servivastuvõtu protsent ajab nutma. Ma olin enda peale nii kuri, vandusin seal omaette. Vahelduseks tegime vana "hea" redeliga harjutusi ja siis lõppu 4 geimi punktide peale: serv; kui teine pool saab kätte ja lööb maha, siis nende punkt; kui kaitses saab servija pool kätte ja saab teha kaks puudet, siis saavad nemad punkti. 4st geimist võitsime ainult ühe. Teised nats tegid rünnakut ka lõpus, aga ma võisin venitama minna. Mu trennist saadud halva tuju kompenseeris hea õhtusöök ja Soome SIM kaart (loe: saan lõpuks ometi netis olla kodus). Homme hommikul kerge trenn, õhtul intensiivne! Loodan väga, et selg parem homme!

Comments