21.08.

ÜKE (1h 40min)

Täna ei läinud kohe peale soojendust jõusaali vaid tegime pallisaalis erinevaid harjutusi. Soojenduseks võimlemiskepiga harjutused ja siis joonejooksud: alguses rahulikult ja viimased kaks tiiru täiega. Kuna ma kaotada ju ei oska, siis eks ma ikka lõpus pingutasin täiega, et esimene olla. Järgmisena jooksime sik-saki ümber torbikute, siis spurt ja jõudsid 3 järgmise torbiku juurde, kus pidid puudutama 2st, siis jälle 1st, siis 3ndat, 1st ja siis ruttu spurt ja trenks viskab palli, mille pead kinni püüdma. Mingi 4-5 ringi tegime seda ja läksime jõusaali. Tegin esimest korda elus deadlift´i, mis oli päris raske; kangiga kükid ja väljaasted jms; suure võimlemispalliga tagareis ja siis maas harjutused seljalihastele. Selg on nats kange trennist, aga loodetavasti homme juba parem!


PALL (2h)

Blokitrenn. Alustuseks venelast, mille saime täna täiega pähe; paarides soojendus ja erinevad blokihüpped. Nelja peale oskan ilusti ründelöögi sammudega blokki minna, aga kahe peale väga mitte. Hästi palju pean jalgade ja käte peale mõtlema. Teemu näitas meile mingit videot ka, kus mingid Ameerika kutid tegid blokiharjutust ja me siis üritasime seda sama teha. Kolmest blokki ma pole elus varem teinud, aga siin me kasutame seda suht tihti ja pean niipalju harjutama, sest sammud ja ajastus ja kõik nii sassis veel. Ütlesin Teemule ka, et ma pole kunagi seda teinud, sest tundsin ennast niii halvasti, et midagi välja ei tule, aga eks praegu ongi õppimise koht ja küll hakkama saan sellega kah! :)


Kahe trenni vahel käisime tosse valimas ja selle aastased Asicsi mudelid on suht kohutavad. Ainukesed ilusad olid kuni nr. 42ni niiet eks lihtsalt võtsin mingisugused ära. Neil madalaid mudeleid eriti polnudki kohapeal niiet pidin tellima. Pilti me ka kohe netist ei leidnud nii et loodetavasti on need ikka enamvähem okei välimusega. Ainuke pluss on see, et tossud on WoVo tiimi värvides ehk must,punane, valge.






Comments