19.08.

ÜKE (1 h 15 min)
Hommik algas kell 8 õues. Tegime väikese jooksutiiru metsa vahel. See mulle väga meeldib, et siin on niipalju rohelust ja kaunid vaated. Läbi Rovaniemi voolab lai Kemijoki jõgi ja ümberringi võib näha kaugustes metsaga kaetud suuri künkaid. Rovaniemi sõites on tee ääres palju lummavaid järvi ja graniidipaljandeid, mis muudavad Soome minu silmis väga kenaks riigiks. Niisiis, trennist. Soojendust tegime mustikapõõsaste keskel ning läksime ühele suurele parkimisplatsile. Kuskilt põõsastest veeretati välja rekade/traktorite rehvid, just sellised suured nagu telekas rammumeeste saadetes, ainult et täna olime meie rammumehed. Tegime 3 tiimi ja hakkasime neid rehve tõstma ühest parkimisplatsi otsast teise. Ei olnudki väga rasked. Lõpus oli paar võistlust kah. Siis läksime jalgpalli väljakule, kus tegime mõned jooksud ja hüpped. Lõpus hüppasime üle tõkete ka. See mulle meeldis väga! Sain Teemult kiita kah! Trenn lõppes 9.15 niiet läksime peale seda hommikut sööma. Õhtul jõusaal, sest suures saalis on mingi üritus sees.


Rovaniemi



JÕUSAAL (1h 30 min)
Soojenduseks paar ringi jooksu ja harjutused: kätel seis/hundirattad, stop-hüpped otse ja küljelt küljele, konnahüpped kohapeal. Jõusaal oli täna suhteliselt raske. Alustasime jalapressiga, kahe jalaga üles, ühega alla. Väikeste raskustega tegime mitmeid harjutusi kätele. Uues jõusaalis tegime rinnalevõtt+kiiresti käed üles, väljaasted pööretega pingile 10kg kettaga, kangiga kükid (üks jalg toolil), sääred, topispall, kangiga puusatõsted, sangpommi lennutamine, venitused. Kõige hullemad olid väljaasted. Mõlemale jalale 10 tükki ja 3 ringi läbi. Pidi kõvasti pingutama. Rinnalevõttu jms natukene keerulisemaid harjutusi, kus peab keha hästi ilusti hoidma, teen praegu väikeste raskustega, et saaks tehnika selgeks ja küll jõuame neid kettaid sinna kangi peale tõsta kah!


Kahe trenni vahel kolisin hotellist korterisse, kus hakkan elama koos Jessicaga. Siin oli terve tuba mööblit pilla-palla täis niiet tegin ühed suured koristustiirud: võtsin tolmu, pühkisin põranda, kloppisin vaipa, panin mööbli ilusti, pakkisin asjad lahti jms. Tahtsin, et toas oleks hästi palju ruumi ja avarust! Lõpptulemus on päris armas mu meelest! :)








Comments